NESCHEN FOLIJE za zaščito in popravilo knjig, ohranjanje arhivov ter mediji za digitalni tisk in laminacijske folije za grafike


BIZZONE - Dominik Košič, s.p., Tel.: 03 810 11 75 FAX: 03 810 11 76

Folije za zaščito knjig Popravilo knjig Dodatki in pripomočki Ceniki 2020 Akcije in novice Naročilnica E-mail O podjetju


Postopki popravila knjig...

FILMOPLAST T

je samolepilen zelo močan tekstilni rak, na voljo v osmih različnih barvah, širine 3, 5 in 8cm v roli dolžine 10m. Je učinkovit proizvod za popravilo knjižnih hrbtišč ali pa za barvno označevanje knjižnih zvrsti, za obrobe map ali zemljevidov, za vezavo platnice in jedra knjige ter je primeren za slikanice, ki imajo barvno notranjost.
Tehnične karakteristike >>>FILMOPLAST SH je bel, specialen, brezlesen papir, impregniran s kalcijevim karbonatom za nevtralizacijo kislin. Lepilo je brez topil, pH-nevtralno in odporno proti staranju. Filmoplast P 90 je posebej primeren za popravilo poškodovanih listov in dodajanje iztrganih strani ter ojačitev tanjše knjižne vezave. Postopek lepljenja traku je enak kot pri FILMOPLAST P 90.
Tehnične karakteristike >>>EASY BIND TYVEK
je zelo močan samolepilni trak za popravilo in vezavo
in ojačitev zunanjega dela knjige - spoja med platnico in hrbtiščem. Na sredini traku je odstranljiv, ozek del, za lažje sredinsko centriranje in nameščanje traka (zadnja slika). Postopek aplikacije je enak zgornjim. Dimenzija samolepilnega traku je 30m x 3,1cm.

 

Vse pravice pridržane. BIZZONE - Dominik Košič, s.p.