NESCHEN FOLIJE za zaščito in popravilo knjig, ohranjanje arhivov ter mediji za digitalni tisk in laminacijske folije za grafike


BIZZONE - Dominik Košič, s.p., Tel.: 03 810 11 75 FAX: 03 810 11 76

Folije za zaščito knjig Popravilo knjig Dodatki in pripomočki Ceniki 2022 Akcije in novice Naročilnica E-mail O podjetju
 

NAMIZNI RAZDELJEVALEC "TA 3"

Namizni razdeljevalec »TA 3« je namenjen hitrejšemu rezanju NESCHEN zaščitnih folij in reparaturnih trakov širine od 2cm do 6cm.

Rezdeljevalec nudi možnost uporabe dveh različnih samolepilnih folij oz. dimenzij zato je aplikacija hitra in enostavna.

Koraki montaže folije oz. traku so naslednji:
Odvijte vijak bočnega držala folije in eno držalo odstranite kot kaže slika 2. V srednji del namestite folijo (slika 3) in ročno ločite folijo od silikonskega papirja ter v ozko odprtino vstavite folijo, silikonski papir pa ostane zunaj (slika 4).

Folijo napeljete pod okrogli del in na rezilo kot kažeta sliki 5 in 6 ter privijete držalo folije. Razdeljevalec je pripravljen za uporabo in samolepilno folijo enostavno povlečete na želeno dolžino in odrežete želeno dolžino kot prikazuje slika 7.

Enako napeljete še drugo folijo ali trak (slika 8 in 9) in pričnete lahko z delom.

Na razdeljevalcu lahko uporabljate NESCHEN folije FILMOLUX 610, FILMOLUX LIBRE, FILMOMATT LIBRE, FILMOPLAST P, FILMOPLAST P 90, FILMOPLAST SH, FILMOPLAST T.

 

Vse pravice pridržane. BIZZONE - Dominik Košič, s.p.