NESCHEN FOLIJE za zaščito in popravilo knjig, ohranjanje arhivov ter mediji za digitalni tisk in laminacijske folije za grafike


BIZZONE - Dominik Košič, s.p., Tel.: 03 810 11 75 FAX: 03 810 11 76

Folije za zaščito knjig Popravilo knjig Dodatki in pripomočki Ceniki 2022 Akcije in novice Naročilnica E-mail O podjetju

 

Utrjevanje platnic...

Samolepilna folija H 200 je primerna za utrditev mehkih platnic različnih dimenzij. Nudimo prozorno s svetlečo FILMOLUX površino in mat FILMOMATT površino. Prednost zaščite z debelo 200 my folijo H 200 je v tem se platnice težko strgajo in so take mnogo bolj odporne proti obrabi.

S FILMOLUX H 200 in FILMOMATT H 200 ponujamo hitro in poceni metodo za podaljšanje življenjske dobe žepnih knjižic. Folija FILMOMATT H 200 je prozorna mat folija za ojačitev mehkih platnic, primerna za površine, kjer ne sme prihajati do odbojev svetlobe. Tehnične lastnosti so enake kot pri foliji FILMOLUX H 200.

Druga metoda utrjevanja platnic s folijama H 200 pa je na takšna, da prilepimo folijo na notranjo stran platnice s samolepilnim trakom FILMOPLAST P 90 ali samolepilnim tekstilom FILMOPLAST SH preko pregiba knjige, potem pa priporočamo zaščito celotne knjige z FILMOLUX SOFT folijo. Ta metoda zaščite in ojačitve preprečuje, da bi se platnici ločile od notranjih listov knjige.

Foliji sta na voljo v rolah po 10 m, širine 62 cm.

 


 

Vse pravice pridržane. BIZZONE - Dominik Košič, s.p.